Textilné doplnky do detskej izby

Správné textílie vedia detskú izbu rozžiariť

Nielen malé deti, ale aj tie väčšie, majú rady, keď majú izbičku útulnú, pestrofarebnú a veselú. Farby v sebe ukrývajú veľa sily a s našou aj detskou náladou dokážu robiť doslova divy. Prečo deťom nespríjemniť čas v izbičke tými pravými obliečkami, závesom, alebo napríklad vankúšikmi?

Spokojný a výdatný spánok s tými, ktorých majú rady

Deti majú veľa hrdinov a obľúbených postavičiek alebo zvieratiek. Dievčatká často jednorožce, princezné, chlapci silné zvieratá, autá, postavičky z rozprávok. Pokiaľ im kúpite obliečky so zvieratkami alebo princeznou či hrdinom z filmu, zožnete veľký obdiv a zažijete obrovskú radosť.

To isté platí, keď vyberáte závesy, rolety, alebo napríklad vankúše a vankúšiky, deky a ďalšie.

Detské koberce, ktoré deti bavia

Koberce sú v detskej izbičke veľmi praktické. Deti chránia od chladu, prinášajú im mäkkosť, ale tiež môžu byť paletou mnohých farieb a izbu dokonale rozžiariť. Tak napríklad Amadeus Detský koberec dinosaurus zelený. Chlapček, ktorý obdivuje dinosaurov, bude vo vytržení… Dievčatká zase poteší koberec znázorňujúci milú mačaciu „tvár“ alebo napríklad spiaca líška.

Matrace a vankúše na podlahu

Deti sa na zemi hrajú často a rady. Prečo im sedenie či ležanie na podlahe nespríjemniť rovným matracom na podlahu, ktorý bude cca 6 cm vrstvou chrániacou ratolesti od chladu a tvrdosti. To isté platí pri vankúši, ktorý má rozmery 45 x 45 x 10 cm. Ten sa hodí aj na podloženie nôh alebo ako pelech pre psa.

Vankúšiky pre úplné pohodlie

Môcť si nielen v noci podoprieť hlavu malým vankúšikom, je niekedy na nezaplatenie. Na tento účel, ale aj na krásne dekorovanie izbičky, môžete použiť roztomilé detské vankúšiky. Čo napríklad vankúšik so srnou zdobený malými brmbolcami? Alebo vankúšik s morskou pannou, alebo niektorý v tvare hlavy zvieraťa, či už koaly, leňochoda alebo leoparda?

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.