Ako začať zariaďovať detskú izbu krok za krokom

Deti si zaslúžia svoje dokonalé miesto, ktorým by mala byť práve detská izba. Dajte vďaka nášmu vybaveniu vašim detským izbičkám úplne iný rozmer. Myslíme aj na tie úplne najmenšie deti.

Široká ponuka nábytku a modulov vám dáva nekonečné možnosti

Disponujeme širokou ponukou rôzneho druhu detského nábytku, detských nábytkových setov, ktoré sa dajú vhodne kombinovať a dopĺňať aj modulového nábytku plného variability, ktorý môžete neustále preskladať podľa veku dieťaťa, ako postupne rastie. Náš detský nábytok je k dispozícii v mnohých farebných prevedeniach, ktoré je možné medzi sebou ľubovoľne a ľahko kombinovať. Stavte na neutrálne a pastelové farby a detská izbička bude vyzerať skvele.

Vytvorte s nami detskú izbu so všetkým, čo k tomu patrí

Zariadenie detskej izby nie je pre rodičov ľahká úloha. S nami sa toho ale báť nemusíte. Vďaka dlhoročnej praxi vieme, čo v žiadnej detskej izbičke nesmie chýbať. Dajte do miestnosti pohodlnú posteľ, skrine, regály, truhlice a boxy na oblečenie a hračky aj police na suveníry a trofeje. Aj deti majú svoje priania a spoločne im ich môžeme splniť. S nami môžete priestor využiť do posledného centimetra, získať čo najviac úložného miesta na uloženie oblečenia, hračiek i učebníc a súčasne vytvoriť harmonický celok.

Dajte s nami tvar vašim predstavám

Máte plnú hlavu nápadov, ako detskú izbu zariadiť, ale presne neviete, čo by sa vám v izbičke detí páčilo? S naším vybavením si budete vedieť detskú izbičku oveľa lepšie predstaviť. Vďaka nášmu nábytku, textíliám a dekoráciám dáte vašej detskej izbičke reálne tvary. S nami získate tú pravú predstavu, ako bude detská izbička vyzerať a budete zase o ďalší krôčik bližšie k realite. Neutrálne a pastelové farby vám pomôžu vytvoriť izbičku plnú fantázie, ktorá nepozná hranice a plní detské predstavy. Vďaka rozmanitej ponuke splníme predstavy zapáleného školáka, študenta aj rodičov.

Vytvorte pre svoje deti izbičku snov

Iste chcete dopriať svojim deťom len to najlepšie. Splňte im ich sen o dokonalej detskej izbičke, do ktorej sa vďaka nášmu vybaveniu okamžite zamilujú. Spoločne s nami môžete dať reálne tvary ich predstavám. Nezabudnite ani na hračky. Na našom e-shope nájdete cez 1 000 štýlových dekorácií, úložných priestorov, nábytku pre deti, hračiek a detského textilu. K nákupu nad 40 EUR dostanete darček a nad 65 EUR získate dopravu zadarmo. Vaše objednávky odosielame do 24 hodín.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.