Nie tak hocijaká izba

Ihneď po narodení malého uličníka nastáva obdobie najväčšieho harmonického rozvoja dieťaťa, ktorý treba nezanedbať. Ručičky šmátralky túžia po poznaní nášho sveta, ktorý na ne chystá množstvo zákerných prekážok. Ružový život zariadiť našim najmilším nedokážeme, čo však dokážeme, je príprava na ich vlastnú cestu a tú je možné podporiť napríklad aj správnou výbavou detskej izby.

Farby nesmú chýbať

Obklopenie mnohými pestrými farbičkami je pre deti základným krokom. S tým Vám napomôže náš široký sortiment samolepiek, kde nájdete vhodné samolepky ako pre tých najmenších, tak aj pre školákov či stredoškolákov. Ďalej nudné steny je možné rozveseliť závesnými dekoráciami a obľúbenými plagátmi.

Učiť sa dá aj hraním

Pre rozvoj kreatívneho myslenia neslúžia nič iné, než hračky. Bez toho, aby si to mnohí z nás uvedomili, hračky sú tvorené tak, aby našich nasledovníkov niečo priučili. Také puzzle učia deti k rastu logického myslenia a staré dobré pexeso je zase perfektné na precvičovanie sústredenia a pamäte. Obľúbené hrkálky stimulujú rozvoj ich koordinácie a tvar napomáha získaniu motorických schopností.

Študijná časť izbičky by mala obsahovať písací stolík a stoličku prispôsobenú podľa veku dieťaťa. Pre väčšiu chuť do učenia vyberte originálne a kreatívne vybavenie, ktoré nájdete na našom eshope a premeňte nudné študovanie do koníčka vašich ratolestí.

A hurá do toho.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.